Ce cafenea să alegi? Desigur CAFÈ NARINGI.

E locul perfect pentru orice ocazie- întâlniri de afaceri, întâlnire romantică sau chiar o simplă ieșire cu prietenii la o ceașcă bună de cafea. Sub același acoperiș găsești cele mai îndrăgite produse europene de la cei mai renumiți producători. Aici ai cafea dintre cea mai selectată, o gamă largă de copturi proaspăt coapte, deserturi dulci ca și gustări atăt de delicioase. САFÈ NARINGI e un loc cu gust și pentru că aici te odihnești într-un interior atât de confortabil și modern. Noi muncim mult ca să fii primit așa cum îți dorești, iar prețurile noastre te vor face să vii la САFÈ NARINGI iarăși și iarăși. Alege ce-i mai bun!

Naringi


Brandul nostru începe de la fructul “Mandarin”, care a fost ales ca soluția perfectă pentru denumirea brandu-lui, deoarece transmite o stare de prospețime, spirit puternic și emoții pozitive, nu în ultimul rând respectînd regula de a aduce cadou prietenului în timpul unei întâlniri.

Cafè


Café reprezintă un moment pentru sine însuși, unde noi ne putem găsi prieteni, amintiri plăcute, un început de săptămînă frumos și comfort la sfîrșit de seara.

Burgundy


Burgundy a fost aleasă ca culoarea reprezintativă a brand-ului, deoarece aceasta oferă un sentiment de ceva scump dar cu o eleganță sobră, pentru cei care iubesc să se retragă într-un scaun confortabil, pentru relaxare, să mai socializezi cu prietenul sau să citești o carte, desigur în timp ce servești o cafea fierbinte, admirând pe geam cum afară ninge.